Čiščenje tekstilnih talnih oblog

Vroča karbonatna ekstrakcija Chem-Dry

 • Chem-Dry
  Naša metoda čiščenja omogoči čiste in suhe preproge v 1-2 urah. Napredna in okolju prijazna tehnologija zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke.
  Chem-dry uporablja patentiran sistem karbonacijske ekstrakcije z okolju prijazno čistilno raztopino. Skupaj sežeta globoko v tekstil in odstranita  
 • Kako pogosto bi morali čistiti tekstilne talne obloge?
  Neodvisne raziskave priporočajo čiščenje vsakih šest mesecev. Naše priporočilo je, da se čiščenje izvaja vsaj enkrat letno. Seveda je vse odvisno od frekvence uporabe in vrste umazanije na tekstilnih talnih oblogah. S čiščenjem Chem-Dry podaljšujemo življenjsko dobo tekstilnih talnih oblog.
 • Prednosti Chem-Dry pred ostalimi metodami?
  Chem-Dry očisti preproge na popolnoma drugačen način v primerjavi z ostalimi metodami. Uporabljam vročo karbonacijsko ekstrakcijo in netoksično, okolju prijazno čistilno raztopino, ki odstrani večino trdovratnih madežev. Majhni mehurčki dvignejo umazanijo na površino, kjer jo enostavno odstranimo. 
 • Kako dolgo bo trajalo čiščenje?
  Trajanje čiščenja je odvisno od velikosti in oblike prostorov, pohištva in opreme. Na čas dela vpliva tudi stopnja onesnaženosti in količina madežev. Oceno časa trajanja dela zato podamo ob ogledu na lokaciji.
 • Kako hitro bodo preproge pohodne?
  Velika večina preprog je suhih v 1-2 uri, vendar je čas močno odvisen od tipa tekstilne talne obloge in količine umazanije pred čiščenjem.
 • Kakšna je razlika med madežem in umazanijo?
  Snov na preprogi ali oblazinjenju se šteje za madež, ko gre za globje razbarvanje vlaken. Medtem, ko je umazanija le površinska kontaminacija vlaken. 

Pokličite nas!

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 8:00 - 16:00.

Vikend in prazniki: zaprto.


© Copyright 2018 Lombar d.o.o.