Zaščitni premazi talnih oblog

Dolgotrajna zaščita talnih oblog omogočajo zaščito PVC, gume, linoleja, epoksija in drugih tipov talnih površin. Primerna je za zaščito tako novih kakor tudi starih talnih oblog.
V primerjavi z običajnimi premazi pa dosegajo do šestkrat manjšo obrabo.
Proti drsnost se lahko prilagodi stranki vse do razreda R11. Na voljo je tudi poseben PU Anticolor premaz z visoko kemično odpornostjo za uporabo v zahtevnejših okoljih. 

PU Premazi

Dr. Schutz PU Premazi ne potrebujejo poliranja in nekaj mesečnega obnavljanja. So idealna rešitev za ponovno vzpostavitev lepega izgleda talne obloge, ki hkrati nudi trpežen zaščitni sloj.

Življenjska doba

Kemijska struktura PU premazov ima dolgo življenjsko dobo in je zasnovana tako, da prenese težke prometne obremenitve. Na voljo za skoraj vse talne oblogo.

60% prihranek

Zaščitni PU Premazi lahko prihranijo do 60% stroškov v primerjavi s tradicionalnim načinom zaščit ob upoštevanju stroškov, nastalih pri odstranjevanju klasičnih premazov in ponovni zaščiti.

Preverjeni in certificirani

Varnost in kakovost je zagotovljena, saj so vsi Dr. Schutz izdelki redno preverjeni in certificirani s strani vodilnih Nemških in mednarodnih inštitucij.

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 8:30 - 16:00.

Vikend in prazniki: zaprto.


© Copyright 2018 Lombar d.o.o.